Úřední deska

Distanční výuka – důležité!

Od 17. března 2020 se rozběhne distanční forma vzdělávání. Žáci budou informováni prostřednictvím Bakalářů – elektronické třídní knihy o náplni každodenní výuky.

Doporučený způsob přihlášení do Bakalářů je prostřednictvím webového prohlížeče.

V jednotlivých hodinách bude zapsáno téma a v Poznámce každé hodiny bude systém (místo), kde žák nalezne zadání, případně další podrobnosti k zadaným úkolům.

Úkoly pro žáky budou zadávány průběžně prostřednictvím elektronických systémů školy – Bakaláři, Moodle, O365 – Teams, emailová pošta a další.

Úkoly prosím plňte svědomitě a průběžně. Takto probraná látka bude v následném období předmětem vašeho hodnocení.

Pro komunikaci žáků s vyučujícími využívejte výhradně školní email, zprávy ze soukromých emailů nebudou reflektovány. Případně komunikujte prostřednictvím systému Komens v Bakalářích.

V pondělí 16. března 2020 ověřte funkčnost všech vašich přihlašovacích údajů do jednotlivých systémů.

V případě ztráty (nefunkčnosti) přihlašovacích údajů do Bakalářů pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a budou vám elektronicky zaslány nové. (žáci píší ze školního emailu, rodiče do žádosti o nové přihlašovací údaje do Bakalářů uveďte rodné číslo dítěte).

Přihlášení do Office365 a Moodlu (login i heslo) je stejné jako do školní sítě. V případě ztráty nebo nefunkčnosti přihlašovacích údajů kontaktujte zástupce ředitele telefonicky 566 585 055 nebo emailem z jiného účtu.

Pokud mají žáci uložené učební pomůcky ve školní šatně, musí se na jejich vyzvednutí domluvit prostřednictvím emailu se zástupcem ředitele Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Prosíme všechny žáky, rodiče a pedagogy, aby tuto nově vzniklou situaci přijali s výzvou a touhou po vzdělávání.

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail: gynome@gynome.cz
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja

zrizovatel 236x62

fondvysociny 240x80

Informace v cizím jazyce

DE | EN | FR | RU

Kdo nás podporuje