Jedno zlato a dvě stříbra z krajského kola soutěže Eurorebus

YOUR SLOGAN HERE

facebookinstagramyoutube

DE | EN | FR | RU

Krajské kolo soutěže Eurorebus skončilo velkým úspěchem pro naše studenty, tři soutěžní týmy postoupily do celostátního kola soutěže.

Zlatou medaili si z Jihlavy odvezl tým 4.A ve složení Vít Hudák, Šimon Mareček, Vojtěch Šustr, který porazil zbývajících 23 škol v kategorii ZŠ02. Ve stejné kategorii se dařilo i týmu 3.A (Matouš Budig, Lukáš Chrást, Ludmila Pejchalová), který obsadil 5. místo a  čeká ho také celostátní finále v Praze.

kvarta web 1cda3

V kategorii středních škol byl nejúspěšnější tým 7.A ve složení Jaromír Chroustovský, Filip Sváček a Martin Vítek, který obsadil druhé místo v konkurenci celkem 44 týmů. Ve stejné kategorii se do první desítky vešel ještě tým maturantů (Ondřej Dacer, Vendula Kocandová, Simona Nevrklová), který získal 7. místo.

septima web 8e62f

I letos jsme získali medaili v soutěži jednotlivců. Zasloužil se o ni Ondřej Dacer (4.C), který si z krajského kola soutěže Eurorebus odvezl stříbro.

dacer web 8c038

Prvních 5 nejúspěšnějších týmů i jednotlivců všech kategorií postupuje do celostátního kola, které se uskuteční 5. června 2017 v Praze.

Předmětová komise zeměpisu děkuje soutěžícím za vynikající reprezentaci školy a přeje hodně štěstí v celostátním kole soutěže Eurorebus.

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail:
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja
 
Kontaktujte nás
1000 znaků zbývá