Gymnaziální laťka 2020

Již tradičně se v den vydání pololetního vysvědčení konala na našem gymnáziu Gymnaziální laťka, ve které se vybraní zástupci tříd utkali v atletickém klání ve skoku vysokém.

Bouřlivou kulisu vytvořili ostatní žáci, kteří mohli v letošním roce nejen fandit všem závodníkům a elegantním tanečnicím při pódiové skladbě v aerobiku, ale také svým spolužákům, kteří soupeřili v netradičních disciplínách. Aby byl sportovní souboj spravedlivý i zajímavý, soupeřila proti sobě družstva chlapců a dívek. Ve skákané na LIFE míčích a házení frisbee byli úspěšnější chlapci, ale ve cvičení s obručí dominovala děvčata takovým způsobem, že bylo možné považovat celkový sportovní souboj chlapců a dívek za zcela vyrovnaný. Po vyhlášení nejlepších skokanů si pak všichni zaskočili pro svá vysvědčení a šli si užít prodloužený víkend o jednodenní pololetní prázdniny.

V hlavní soutěži dne v jednotlivých kategoriích zvítězili: Eliška Peňázová (110 cm) a Martin Kučera (115 cm) v kategorii nejlepší primánka a primán ve skoku vysokém, Denisa Dvořáčková (140 cm) a Pavel Tuček v kategorii skokanka a skokan roku nižšího gymnázia a Anna Šanderová (160 cm) a Matyáš Ammer v kategorii skokanka a skokan roku vyššího gymnázia.

 

GL 3

GL 5

GL 6

GL 7

 
   

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail: gynome@gynome.cz
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja

zrizovatel 236x62

fondvysociny 240x80

Informace v cizím jazyce

DE | EN | FR | RU

Kdo nás podporuje