Moderní technologie zahubí lidstvo - pozvánka na debatu

debata2

Vážené studentky, vážení studenti, dámy a pánové, rádi bychom vás tímto, jménem Debatního klubu Gymnázia Vincence Makovského, pozvali na již druhou debatu, která se bude týkat technologického pokroku posledních let. 

Moderní technologie v budoucnu zničí lidstvo! Hloupost? Nebo je současný technologický pokrok pro civilizaci opravdu dlouhodobě nezvládnutelný? Měli bychom bránit dalšímu vývoji technologie, nebo jej naopak ještě více urychlovat?

Přijďte nalézt nebo prosadit váš názor mezi studenty a odborníky do auly Gymnázia Vincence Makovského dne 17. 5. 2018 od 14.45 do 16.00. Každý rozhoduje o vítězné straně!

Pozvání na nadcházející debatu přijal Romana Neruda (Ústav informatiky AV ČR), který bude obhajovat moderní technologie a Jan Kršňák (Institut pro podporu inovativního vzdělávání Praha), který bude na straně proti technologiím. Z řad vyučujících se budou účastnit Mgr. Josef Vaněk, který bude hájit podvýrok "Moderní technologie způsobují závislost a následnou digitální demenci“, v opozici mu bude stát Mgr. Miroslav Sláma.

Studenti budou mít zastoupení prostřednictvím Jiřího Brychty na straně podvýroku “Umělá inteligence zničí lidstvo“ a Michala Starého na straně opačné. Do debaty se mohou zapojit také všichni přítomní. Proto neváhejte a dne 17. 5. 2018 v 14.45 se dostavte do auly Gymnázia Vincence Makovského. Jste srdečně zváni!

Za Debatní klub Matěj Konečný (6.A)

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail: gynome@gynome.cz
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja

zrizovatel 236x62

fondvysociny 240x80

Informace v cizím jazyce

DE | EN | FR | RU

Kdo nás podporuje