Sportovní tečka na závěr školního roku

Sportovní den je každoročně na novoměstském gymnáziu pomyslnou tečkou školního roku. A jaký rok, taková tečka. Někomu se vedlo lépe, někomu štěstí tolik nepřálo, ale většina (ne-li všichni) se bavili.

 V rámci Sportovního dne si žáci nižšího gymnázia zahráli turnaj v přehazované, volejbal byl pak výzvou pro žáky vyšších ročníků. A kdo si s míčem nerozumí jak by chtěl, dostal do ruky mapu a vyzkoušel si taje orientačního běhu v okolí školy. Kdo zrovna nezápolil s míčem nebo s mapou, mohl si zahrát petang, frisbee nebo jen tak si zakopat na branku.

Slunce pálilo jako na Sahaře, ale my jsme se dobře připravili. Pro osvěžení žáků bylo připraveno (i spotřebováno) 90 litrů sirupové limonády a hadice se sprchovou růžicí, která se stala také vítanou atrakcí, zejména pro primány.

Součástí Sportovního dne bylo také vystoupení dívčí skupiny aerobiku Vojandy pod vedením naší žačky třetího ročníku Lucky Kosourové a vyhlášení nejúspěšnějších žáků v tomto školním roce. Ti, kterým se dařilo nejlépe, byli odměněni šťavnatými cenami, jež v parném dni přišly vhod.  Sportovní den se prostě vydařil. Zbývalo už jen druhý den vyzvednout vysvědčení a hurá na prázdniny …

SD 1 akce

SD 2 tanec

SD 3 ceny

 

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail: gynome@gynome.cz
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja

zrizovatel 236x62

fondvysociny 240x80

Informace v cizím jazyce

DE | EN | FR | RU

Kdo nás podporuje