Úspěchy našich studentů na Středoškolském atletickém poháru

Počátek září bývá na našem gymnáziu spojován nejen se začátkem školního roku, ale také s atletickou soutěží středních škol, dříve známou pod názvem Corny pohár.

stredoskolsky atleticky pohar

Počátek září bývá na našem gymnáziu spojován nejen se začátkem školního roku, ale také s atletickou soutěží středních škol, dříve známou pod názvem Corny pohár.

I letos si výběr studentů a studentek našeho gymnázia mohl opět po roce poměřit své síly v různých atletických disciplínách se svými vrstevníky, kteří 21. 9. 2017 zavítali do Nového Města na Moravě na okresní kolo Středoškolského poháru. I když počasí mělo, co se týče teplot, k ideálním podmínkám daleko, přesto byly k vidění obdivuhodné výkony. A tak se nakonec za skvělé podpory přihlížejících diváků mohli naši borci radovat z pěkného 3.místaa děvčata si dokonce vybojovala prvním místem postup do krajského kola.

Účastníci okresního kola: D. Grodl, M. Smirnov, D. Pintera, M. Kachlík, V. Peňáz, J. Nečas, J. Hájek, J. Tomášek, J. Liška, T. Gregor, V. Hubáček, D. Hudec

telesna vychova1Toto regionální zápolení proběhlo hned následně v úterý 26. 9. 2017 v Jihlavě. Zatímco na „okrese“ panovalo velmi chladné počasí, to „jihlavské“ mu jisto jistě mohlo konkurovat. Již od výstřelu první disciplíny nenechaly neustávající dešťové kapky na žádném sportovci niť suchou. Novoměstské gymnazistky bojovaly se zápalem a odhodláním „urvat“ pro své družstvo každý bod, přesto jim snaha přinesla celkovým bodovým součet sympatické 4. místo. Jistě skvělá motivace pro příští rok! :)

Účastnice okresního i krajského kola: H. Franzová, V. Kalovská, T. Neumanová, L. Kosourová, L. Kadlecová, L. Klimešová, N. Mašterová, M. Novotná, J. Svrčková, B. Babánková, S. Rausová, M. Trödlerová

Děkujeme všem našim studentům za dobrou reprezentaci školy a těšíme se na další ročník Středoškolského atletického poháru.

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail: gynome@gynome.cz
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja

zrizovatel 236x62

fondvysociny 240x80

Informace v cizím jazyce

DE | EN | FR | RU

Kdo nás podporuje