Atleti uspěli v soutěži Atlet Kraje Vysočina

Atleti uspěli v soutěži Atlet Kraje Vysočina

V běžeckém Poháru mládeže vyhrál Matyáš Ammer a na třetím místě se umístnila Veronika Střešňáková. V kategorii žactva bez rozdílu pohlaví vypálila všem rybník naše medailová Bára Dostálová za své výkony v disku.

Hlavní anketa od dorostu až po dospělé byla hodně našlapaná a je velikým úspěchem dostat se pouze do nominací. Prvním rokem ještě jako dorostenka se hned mezi vyhlašovanou desítkou objevila Ivana Koktavá za své výkony v hodu oštěpem.

Na výborném čtvrtém místě pak skončila Kateřina Pulgretová, kterou čtvrtá místa na podzim provází. Minulý týden stejné výborné umístění zopakovala na MČR v přespolním běhu. Škoda jen, že svaz neposílá družstvo na ME, byla by určitě horkým koněm, jelikož formu potvrdila hned po anketě v přespolním běhu v Chocni, kde svou kategorii suverénně vyhrála a za vítězkou žen, medailistkou ME, skončila pouhou minutu na čtyřkilometrové trati.

Na stejném přespolním běhu uspěli i Šimon Mareček na osmém místě a jeho sestra Ema na 13. místě. Jinak na MČR v bahnitém terénu do třicátého místa se umístil Karel Kulíšek. Do čtyřicítky se dostala Veronika Střešňáková, Jiří Brychta, Aneta Vomelová a těsně za ní se při své premiéře objevila Lída Roháčková a Patricie Šaclová.

Všem gratulujeme a těšíme se především na halovou sezónu, která pro nás naostro začíná devátého ledna na Přeboru sportovních gymnázií. 16. 12. 2017 si atleti slavnostně připomenou uplynulou sezónu při každoroční výroční schůzi. Zveme všechny opravdové příznivce atletiky od 13 hod. v kulturním domě. 

 

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail: gynome@gynome.cz
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja

zrizovatel 236x62

fondvysociny 240x80

Informace v cizím jazyce

DE | EN | FR | RU

Kdo nás podporuje