Grand finále Prezentiády 2020

V pátek 18. září proběhlo v Brně na Fakultě ekonomicko-správní MU celostátní finále soutěže Prezentiáda, kterého se zúčastnil i tým naší školy.

Jak název soutěže napovídá, jde o klání v prezentačních schopnostech účastníků. Letos byl průběh soutěže velmi komplikovaný. Po základním kole proběhlo krajské kolo pouze online a finále bylo odloženo až na podzim. Bohužel, infekční situace se nezlepšila a tak z pozvaných třiceti týmů dorazilo jen deset. Mezi nimi i tým z naší školy s názvem Suchoši. Tým tvoří žáci 3. B: Eva Mošnerová, Sebastian Suchý a Karolína Večeřová.

Prezentiada2020 01

Finále probíhalo dvokolově. V první části týmy představily připravenou prezentaci a následně odpovídali na mnohdy velmi zvídavé dotazy poroty. Suchoši tuhle část zahajovali a nervozita negativně ovlivnila jejich výkon. Přesto byli vybráni mezi šestici nejlepších týmů do druhého kola, ve kterém museli během jedné hodiny připravit své vystoupení na pořadateli připravenou elektronickou prezentaci.

I ve druhé části si Suchoši vylosovali startovní číslo 1 a opět zahajovali. Vystoupení se jim velmi povedlo a určitě bych ho zařadil mezi nejlepší. Bohužel, porota byla jiného názoru a přisoudila našemu týmu až páté místo.

Z republikového finále si tak Suchoši odváží velmi pěkné umístění, se kterým mohou být spokojeni. Přesto zůstává nepříjemný pocit z hodnocení poroty...

Prezentiada2020 02

Děkujeme Evě, Sebastianovi i Karolíně za vzornou reprezentaci školy.

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail: gynome@gynome.cz
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja

zrizovatel 236x62

fondvysociny 240x80

Informace v cizím jazyce

DE | EN | FR | RU

Kdo nás podporuje