Jsi v 9. třídě a baví tě digitální technologie? Studuj obor s rozšířenou informatikou na novoměstském gymnáziu!

Přidej se k našim studentům a studentkám oboru s rozšířenou výukou informatiky. Získáš kvalitní přípravu ke studiu perspektivních oborů a jistotu dobře placených pracovních pozic.

Proč právě na gymnáziu?

V praxi se nejlépe prosazují lidé, kteří nejsou jednostranně orientovaní, ale mají dobré základy z technické i humanitní oblasti. U nás budeš mít více hodin informatiky, ale i kvalitní jazykovou přípravu a získáš všeobecný přehled v řadě dalších oborů.

Co se naučíš?

Výuka je zaměřená převážně prakticky - budeš modelovat, skládat roboty, programovat, vyvíjet mobilní aplikace, fotit, natáčet video, konfigurovat sítě, tvořit weby a mnoho dalšího.

Co získáš?

Zdarma operační systém Windows i kancelářský balík Office po celou dobu studia, neomezený přístup k wi-fi po celý den, možnost účasti v akreditovaných programech Microsoftu a dalších organizací.

Co zažiješ?

Zúčastníš se besed se špičkovými odborníky, navštívíš moderní počítačová pracoviště, své znalosti a dovednosti budeš moci prokázat v řadě soutěží a školních i mimoškolních projektech.

Co proto musíš udělat?

Do 1. března 2017 poslat přihlášku ke studiu oboru s rozšířenou výukou informatiky, zvládnout přijímací zkoušky a pak už se jen těšit na tvé spolužáky na novoměstském gymnáziu.

Informační a komunikační technologie – obor, s nímž se ve světě neztratíš!   

 

Více o oboru s rozšířenou výukou informatiky.

 

 

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail: gynome@gynome.cz
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja

zrizovatel 236x62

fondvysociny 240x80

Informace v cizím jazyce

DE | EN | FR | RU

Kdo nás podporuje