Na vysokou jsme připravení

Na vysokou jsme připravení

V lednu 2022 jsme dokončili roční přípravu k přijímacím zkouškám z fyziky na vysokou školu. Gratuluji všem zúčastněným studentkám a studentům k dobře odvedené práci a z celého srdce přeji úspěšné zvládnutí přijímacích zkoušek na vysněnou vysokou školu.

Od února 2022 začínáme další kolo. Proto zvu všechny studenty třetích ročníků, kteří chtějí studovat technický nebo medicínský obor, aby se k nám připojili, protože v partě se to lépe táhne.

Těším se na vás! ?

Mgr. Jiří Kašík

 

Hodnocení studentů:

Zapojení se do tohoto programu považuji za výborně investovaný čas, i když nakonec asi přijímačky vůbec dělat nebudu. Bavil mě koncept, při kterém nás pan profesor podporoval v práci, ale na rozdíl od klasické výuky to bylo mnohem více celé o naší zodpovědnosti a snaze.

Ludmila Pejchalová 8. A

 

Přípravný kurz z fyziky mi velmi pomohl lépe pochopit některou látku, kterou jsme dříve probírali ve škole. Mnoho věcí jsme ve škole probírali jen okrajově, ale přijímačky je zahrnují a díky přípravnému kurzu jsem danou látku pochopila lépe.

Kurz nezabral mnoho volného času mimo školu, ale poskytl mnoho důležitých informací.

Božena Mrázková 4. B

 

Pokaždé se mi dostalo skvělého a jednoduchého vysvětlení, pokud jsem se zasekla u některé z otázek, které opravdu byly náročné. Jsem moc ráda, že GYNOME poskytuje tuto možnost studentům a studenti tak nemusí jezdit na přípravné kurzy, za které by zaplatili x tisíc.

Myslím si, že je to skvělá příležitost pro ty, co dělají přijímačky z fyziky a potřebují pomoct. Opravdu si této zkušenosti cením a každému bych ji doporučila (a je to zdarma! :D)

Karolína Večeřová 4. B

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail: gynome@gynome.cz
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja

zrizovatel 236x62

fondvysociny 240x80

Informace v cizím jazyce

DE | EN | FR | RU

Kdo nás podporuje