Další ocenění Dofáci

Další ocenění Dofáci

Úspěšní studenti, slavnostní atmosféra a dobře odvedená práce. To vše se objevilo na nedávné ceremonii, kde byla předána bronzová a stříbrná ocenění účastníkům programu DofE.

 

Na začátku února se naši dofáci vydali na další expedici. Tentokrát to však nebylo do přilehlých lesů, ale na krajský úřad do Jihlavy, kde se konalo završení jejich půlroční práce.  Ceremonie se konala za přítomnosti regionální manažerky Lisy Kořínek, radního Jana Břížďaly a senátora Josefa Klementa. Ti společně předali zasloužená ocenění studentům, kteří úspěšně splnili všechny požadavky programu a dokázali naplnit své stanovené cíle.

Program DofE je pro studenty skvělou příležitostí, jak získat nové zkušenosti, naučit se nové dovednosti a rozvíjet své vlastní talenty. My vedoucí a expedičníci jsme pyšní na to, že studenti dokázali splnit všechny požadavky a prokázat svou schopnost plánovat, organizovat a překonávat překážky. DofE není jen o získávání ocenění, ale především o rozvoji osobnosti a budování sebevědomí, které studenti mohou využít v celém svém životě.

Děkujeme všem účastníkům programu DofE za jejich skvělou práci a přejeme jim mnoho úspěchů do budoucna.

 

DofE Jihlava ceremonie

 

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail: gynome@gynome.cz
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja

zrizovatel 236x62

fondvysociny 240x80

Informace v cizím jazyce

DE | EN | FR | RU

Kdo nás podporuje