Aktuality

Studenti kvarty září ve vědomostních soutěžích

Každý školní rok se konají vědomostní soutěže z různých předmětů, které mají studenti běžně v rozvrhu svých hodin. V soutěžích ale musí většinou prokázat ještě větší znalosti a zájem o předmět, v němž soutěží.

Mezi studenty kvarty je hned několik studentů, kteří jsou úspěšní nejen v rámci okresu, ale i kraje.

Alžběta Brodinová a Kevin Vollebregt postoupili z 1. a 2. místa  OČJ v okrese do krajského kola, kde Alžběta obsadila 3. místo a Kevin 4. místo. Taky byli úspěšní v chemické olympiádě, kde postoupili také do krajského kola.

V krajském kole Geologické olympiády obsadil Mojmír Prosecký 1. místo a Jiří Dvořák 2. místo a zajistili si postup do republikového kola.

V těžké konkurenci olympiády z fyziky obsadili Mojmír Prosecký 4. místo a Jiří Dvořák 6. místo, Vojtěch Kuchař 7. místo, bodový zisk jim umožnil postup do krajského kola.

Školu v okresním kole olympiády z německého jazyka reprezentovali Tereza Kamenická (5. místo) a Mojmír Prosecký (4. místo). Barvy školy hájil v soutěži z anglického jazyka Josef Kaláb, který se umístil na 4. místě v okresním kole.

Okresního šachového turnaje družstev se zúčastnil tým ve složení M. Prosecký, J. Dvořák,V. Nushart a S. Chrást (2.A) a vybojovali třetí místo.

Všichni tito studenti si zaslouží obrovskou pochvalu. Naše škola je moc pyšná, že takové studenty má.

Přejeme jim hodně úspěchů do dalšího studia.

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail: gynome@gynome.cz
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja

zrizovatel 236x62

fondvysociny 240x80

Informace v cizím jazyce

DE | EN | FR | RU

Kdo nás podporuje