Aktuality

Fotografie z vánočního fotokoutku

Před Vánocemi se měli naši studenti a návštěvníci vánočního vystoupení možnost vyfotit v tematickém fotokoutku. Výsledné fotografie je možné najít na odkazu v tomto článku.

 DSC04826

Souběžně s kulturní akcí S Vánocemi za dveřmi byl otevřen v přízemí naší školy i vánoční fotokoutek. Návštěvníci akce obdrželi ještě týž den své vytisknuté fotografie, avšak někteří naši studenti se fotili až následující den v rámci třídnických hodin. Výběr fotografií, které byly za oba dva dny pořízeny, najdete na následujícím odkazu.

Děkujeme všem, kteří se v našem fotokoutku vyfotili a doufáme, že se příští rok opět sejdeme na stejném místě. Mimo to patří velké poděkování i všem studentům a učitelům, kteří se podíleli na organizaci samotné akce. Jsme rádi, že jsme se mohli po několika letech opět sejít ve vánočním období u nás ve škole a užít si svátečně laděný program, do kterého patřila vánoční kavárnička, vystoupení smyčcového kvarteta, divadelní adaptace díla Ch. Dickense Vánoční koleda a sborový zpěv žáku nižšího a vyššího gymnázia pod vedením pana F. Dvořáka.

Doufáme, že jste si celý program užili a ještě jednou děkujeme za návštěvu.

 

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail: gynome@gynome.cz
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja

zrizovatel 236x62

fondvysociny 240x80

Informace v cizím jazyce

DE | EN | FR | RU

Kdo nás podporuje