Spolupráce s VUT Brno

YOUR SLOGAN HERE

facebookinstagramyoutube

DE | EN | FR | RU

VUT 1 6134d

Žáci třetího a čtvrtého ročníku se ve čtvrtek 21. ledna 2016 sešli v aule gymnázia se zástupci Vysokého učení technického v Brně. 

Naši žáci tak měli možnost získat základní přehled o studiu a podmínkách přijímacího řízení na VUT. Fakultu strojního inženýrství, Fakultu informačních technologií a Fakultu chemickou představili osobně tři současní studenti. Informace o dalších pěti fakultách a společných aktivitách všech osmi fakult VUT podala pracovnice rektorátu. Součástí většiny studijních programů jsou projekty, na kterých studenti spolupracují s firmami, nebo dokonce přímo vyvíjí přístroje, zařízení a programy na zakázku. Firmy tímto způsobem vyhledávají šikovné studenty, nabízejí jim placenou stáž již během studia a následně i zaměstnání. 

Prezentace VUT se setkala u našich žáků s kladnou odezvou. Bude to cesta pro ty, koho baví matematika, fyzika, chemie? Možná. Rozhodnutí ohledně výběru vysoké školy je pro někoho jasné, někdo ještě tápe. Důležité je sbírat informace, zorientovat se v nabídce vysokých škol a především - poznat sám sebe. Přejeme našim maturantům šťastnou a úspěšnou volbu.

VUT 2 536b3

VUT 3 ccdb1

VUT 4 69dce

VUT 5 5fa63

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail:
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja
 
Kontaktujte nás
1000 znaků zbývá