Jak bylo prváku na lyžáku?

YOUR SLOGAN HERE

facebookinstagramyoutube

DE | EN | FR | RU

Jaro je již v plném proudu, přesto není na škodu se ohlédnout krátce za zimou. Každoročně vyráží v předjaří první ročníky našeho gymnázia na lyžařský kurz do Pece pod Sněžkou. Ne jinak tomu bylo i letos.

V sobotu ráno 16. 2. 2019 se shromáždili všichni účastníci kurzu, aby se vydali  směr Žižkova bouda, která se na týden měla stát jejich domovem. Je pravda, že není nadšení jako nadšení. Byli samozřejmě tací, kteří základy snowboardingu či lyžování měli již dávno v malíčku a tak se těšili, jak budou brázdit sjezdovky jako Zahrádky 1, Hnědý vrch či nádherný Javor. Druhou skupinu, která sdílela "nadšení", což byla téměř polovina kurzu, tvořili  ti, kteří byli zimními sporty skoro nedotčeni :)

Po rychlém přesunu z Pece na Žižkovku a ubytování mohli studenti, rozdělení dle výkonnosti do družstev, konečně obout lyže či snowboard a jít "na to".  Celý týden měli prváci možnost poznat nejen své nové spolužáky, kochat se krásami Krkonošských kopců a přírody, vychutnávat dobroty místního kuchaře, ale každý večer byli  prostřednictvím mini-přednášek zasvěceni i do tajů zimních sportů. 

 Díky vůli všech chtít se něco naučit a umět se pobavit byl letošní "lyžák" prostě fajn:))

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail:
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja
 
Kontaktujte nás
1000 znaků zbývá