3. místo na finále Juniorského maratonu v Praze

YOUR SLOGAN HERE

facebookinstagramyoutube

DE | EN | FR | RU

Naše gymnázium se po vítězství v semifinálovém kole v Jihlavě probojovalo do finále, které se konalo 7.5. 2023 v Praze. Od semifinále se sestava změnila ve dvou jménech. Posílena byla o dva reprezentanty v atletice Adama Červinku a Dana Dočkala, kteří v době semifinálového kola byli na soustředění v Itálii.

V Praze se nám povedlo zaběhnout historicky nejrychlejší čas našeho gymnázia o cca čtyři minuty: 2:30:21. Jiné roky by tento čas bohatě stačil na vítězství, ale letošní konkurence byla vysoká. Třetí místo je výborným počinem, když si uvědomíme, že se této akce od dubna zúčastnilo na cca 300 středních škol.

V Praze první úsek rozbíhal Eliáš D.(biatlon), druhý úsek Kamarád V. (atl.), třetí Šípková (atl.), Kocmánek (biatlon), Stoklasová (atl.), Doležal (atl/hokej), Horákovská (atl.), Jirků(atl.), Červinka (atl.), Dočkal (atl.). Všichni běželi 4 km jen Daniel Dočkal na posledním úseku musel finišovat 6 195 m.

Dík patří i Pospíchalovi V. a Mikiškovi L. za vítězství v semifinálovém kole. Díky patří i koučovi Jiřímu Šaclovi, který dobře namotivoval celý tým. Tento tým může být i příští rok na medailových pozicích. Odchází z něho pouze dvě maturantky (velice kvalitní). Tzn. jestli chcete být součástí družstva na příští rok, tak neváhejte, běhejte a rádi Vás uvítáme!!! Děkujeme za příkladnou reprezentaci.

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail:
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja
 
Kontaktujte nás
1000 znaků zbývá