Výborné výsledky na MČR v krosu

YOUR SLOGAN HERE

facebookinstagramyoutube

DE | EN | FR | RU

Po soustředění ve Svratce, se část starších vydala 26. 11. 2022 na MČR dospělých a juniorů v krosu do Rumburku. Výbornou formu zpečetil Daniel Dočkal. Posledním rokem dorostenec se postavil na trati 4 km do kategorie muži - mílaři.

Vedl si výborně a zlepšil si loňské čtrnácté místo. Začal volněji a neustále zrychloval. V konkurenci dospělých reprezentantů doběhl na skvělém osmém místě pouhých 20 s na medailové pozice. Všechny své vrstevníky nechal daleko za sebou.

V kategorii juniorek na stejně dlouhé trati skončila Karolína Šípková na čtrnáctém místě. Stále srdnatě bojovala o desítku. Blátivý terén a pád, ale znemožnil tyto snahy. Adam Jirků se umístil v kategorii juniorů na šesti kilometrech v lepší polovině na 34. místě. Adam Červinka si odnesl zlatou medaili v kategorii starších žáků ve smíšené štafetě krajů. Dan Dočkal se hodinu po heroickém výkonu v závodě na 4 km postavil do dorostenecké smíšené štafety. Zaběhl nejrychlejší čas mezi zúčastněnými dorostenci a dotáhl štafetu na pěkné sedmé místo.

Všem gratulujeme a těšíme se na další výsledky. V neděli některé  čeká těžký Choceňský kros a týden na to proběhne výroční schůze spolupracujícího atletického oddílu, kde ohodnotíme uplynulou sezónu a nastíníme výhledy do budoucna.

Výsledky MČR: https://online.atletika.cz/vysledky/48385

Výsledky štafet: https://online.atletika.cz/vysledky/65198

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail:
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja
 
Kontaktujte nás
1000 znaků zbývá