Karel Kulíšek opět medailově zářil

YOUR SLOGAN HERE

facebookinstagramyoutube

DE | EN | FR | RU

V sobotu 19.11.2016  se konalo Mistrovství ČR v přespolním běhu na golfovém hřišti v Praze Motole. Na neskutečně blátivé a těžké trati, která spíše připomínala běhy do vrchu, se naši atleti neztratili a srdnatě bojovali o každou pozici.

Největším úspěchem pak bylo třetí místo Karla Kulíška na čtyřkilometrové trati. Ukázal všem, že je nejuniversálnějším běžcem, který dokáže bojovat vždy o medaile od 800 m na dráze až po těžké vytrvalecké tratě, což je pro jeho další růst prospěšné. Jeho projev a vůle na trati, která nebyla jeho chlebem, ohromila i reprezentační trenéry.

k2 26976

Dalšího výborného výsledku se dočkala i Kateřina Pulgretová, která celý týden před startem bojovala s kašlem a rýmou. Na start se postavila s pocitem zkusit bojovat. Vybojovala v tomto těžkém profilu výborné čtvrté místo, když neustále atakovala medailovou pozici. Bylo zřejmé, že bez těchto zdravotních komplikací by tvrdě soupeřila o zlatou medaili.

 Naši studenti zakončili letošní skvostnou atletickou sezónu s bilanci tři zlaté, jedna stříbrná a tři bronzové z MČR a oba dostali příjemnou pozvánku na rok 2017 do juniorské reprezentace.

Každá kategorie byla zastoupena neskutečným počtem závodníků blížícím se stovce. Proto je přínosem i 32. místo Anety Vomelové z prvního ročníku a předpokládáme i budoucího našeho studenta Jiřího Kabrdy, který obsadil také čtvrté místo. Oba běželi v kategorii žactva.

Premiéru si odběhli i Lukáš Sádlík a Jiří Brychta. Vzorem pro naše studenty bylo i vystoupení oddílového kolegy Lukáše Kourka, který mezi muži vytrvalci doběhl také čtvrtý. Je  patrný přínos sportovního gymnázia a znovu se potvrdilo heslo: "Když je vůle jsou i výsledky."

 

 

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail:
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja
 
Kontaktujte nás
1000 znaků zbývá