YOUR SLOGAN HERE

facebookinstagramyoutube

DE | EN | FR | RU

Souhlas se zpracováním osobních údajů z kontaktního formuláře na webu školy

Tímto udělujete Gymnáziu Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě, se sídlem Leandra Čecha 152, 59231 Nové Město na Moravě (dále jen „Správce“) souhlas, aby ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovával tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení,
  • e-mail

Osobní údaje budou zpracovávány pouze v rozsahu a za účelem nezbytně nutném pro:

  • příjem a vyřizování dotazů z kontaktních formulářů

Tyto údaje budou Správcem zpracovávány po dobu maximálně 3 let.

Souhlas se zpracováním osobních údajů lze vzít kdykoliv zpět, a to prostřednictvím datové schránky, ID zb2t4ja, emailem na adrese   nebo poštou na adrese Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě, Leandra Čecha 152, 59231 Nové Město na Moravě.

Zpracování osobních údajů je prováděno pouze Správcem a nejsou poskytovány třetím stranám.

Osobní údaje jsou poskytnuty dobrovolně, jsou přesné a pravdivé.

K osobním údajům budou mít přístup jen pověření zaměstnanci.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

V Novém Městě na Moravě 16. dubna 2018

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
se sportovními třídami
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail:
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja

Kontaktujte nás
1000 znaků zbývá