Úspěch v soutěži "Představ skryté krásy Evropského regionu Dunaj-Vltava"

YOUR SLOGAN HERE

facebookinstagramyoutube

DE | EN | FR | RU

V regionálním kole mezinárodní soutěže pro studenty středních škol "Představ skryté krásy Evropského regionu Dunaj-Vltava" získali studenti 3. ročníku vynikající 2. místo.

Studenti našeho gymnázia se stále častěji zapojují do řady projektů, kde mají za úkol prokázat nejen své vědomosti, ale zejména dovednosti. Jedním z nich byl druhý ročník soutěže sedmi partnerských regionů na pomezí Česka, Rakouska a Německa. Studenti středních škol Horního Rakouska, Dolního Rakouska, Dolního Bavorska, Horního Falce, Plzeňského kraje, Jihočeského kraje a Kraje Vysočina měli za úkol připravit týdenní poznávací zájezd, během kterého navštíví všechny uvedené regiony.

 

Ve středu 25. května 2016 se v Jihlavě uskutečnilo vyhlášení výsledků soutěže za Kraj Vysočina. Ondřej Dacer, Jan Hubáček, Lucie Chodilová a Evžen Raus zde představili svou prezentaci vytvořenou v aplikaci Prezi s mluveným komentářem. Porota si ji pečlivě prohlédla, ocenila odbornou stránku i technické provedení a soutěžící si odvezli ceny za krásné druhé místo. V červnu se uskuteční mezinárodní kolo soutěže, kam postoupily tři nejlepší práce všech sedmi regionů.

 erdv diplom 25bb8

Kontakt

Gymnázium Vincence Makovského
Nové Město na Moravě
Leandra Čecha 152
592 31 Nové Město na Moravě

Telefon: 566 617 243
E-mail:
Informace dle 106/1999 Sb.
ID datové schránky: zb2t4ja
 
Kontaktujte nás
1000 znaků zbývá